Welcome to Цхангзхоу Кингтрее машинерију Цо., Лтд!
Tel:+86-519-83868336
Категорија производа
Контактирајте нас

Цхангзхоу Кингтрее машинерију Цо., Лтд

Адреса : Наука &амп; образовање зона, Wујин округа, Цхангзхоу град, покрајина Јиангсу, П.Р.Цхина

Моб : 0086-18018210303

Е-маил : sales@czkingtree.com

Тел : 0086-519-83868336

Факс : 0086-519-83868336

Новости

Дом > Новости > Садржај
Кокосовим уљем вађење машина најбоље познат у свету

Основни подаци

Апликација : кокосово уље за производњу

Напон : Дизајн за различите земље

Отпуста : Аутоматско пражњење

Материјала квалитета: СУС304 нерђајући челик

Шифра ХС: 8421192000

Опис производа

Спецификације:

1 . материјал је 304 хране разреда нерђајући челик

2 . аутоматска контрола преко ПЛЦ

3 . високу брзину и одвајање фактор

4 . велики третман капацитета

5 . наставља се операција, ниско одржавање трошкова

6 . појас диск

Диск кокосовим уљем центрифуга машина за раздвајање

Диск кокосовим уљем центрифуга машина за раздвајање

Високо еффициенцyдисц кокосовим уљем центрифуга машина за раздвајање

Кокосово уље или Цопра уље је јестиво уље издвојене из језгра или месо од харвестедфром измирења кокоса кокос длан. Има различитих апликација у храну, медицини и индустрији. Бецаусеоф своје високе засижене масти садржаја то је споро оксидирали и, самим тим, отпорна на ранцидифицатион, ластингто 2 године без размазила.

Многе здравствене организације саветовао конзумирање велике количине кокосово уље због своје високе нивое офсатуратед масти.

Кокосово уље може да буде издвојено кроз андqуот; дрyандqуот; или андqуот; wетандqуот; обрада.

На диск кокосовим уљем центрифуга машина за раздвајање из наше компаније је у широкој употреби за производњу ВЦО у свету.

АДисц кокосовим уљем центрифуга машина за раздвајање одваја цврсто и једну или две течни фазе једни од других приводимо један континуирани процес, користећи изузетно високе Центрифугалне силе.

Подвргнут гушће млечну су такве снаге, су приморани маса на зид ротирајућег посуда, док је мање густа течни фазе формира концентрична унутрашње слојеве.

Област где је упознао ове две различите фазе течни се зове интерфејс позицију. Ово може бееасилy разликује како би се осигурала да одвајање се одвија са максималном ефикасношћу.

Уметање посебне таблице (на андqуот; диск стацкандqуот;) пружа додатне површине решавања области, што доприноси да се драстично убрзава процес одвајања. То је одређену конфигурацију, облик и дизајн ове плоче која би омогућила диск стека центрифуга да предузима континуиране одвојености широк спектар различитих млечну од један или два течности. Фазе концентроване млечну основале су честице се могу уклонити континуирано, повремено или ручно, у зависности од типа центрифуга и количину јаког уплетен у одређеној апликацији.

Континуирано одвајање диска кокосовим уљем центрифуга машина знак за раздвајање

Практично све гране индустрије морају да се раздвоје различите течност а пуне у неком тренутку у својим производним процесима. Имамо дугогодишње искуство у испуњавању тих услова користећи различите врсте технологије центрифуга.

Основни центрифуга идеја заснива се на шта се дешава у резервоаром, у којој честице, талог а пуне постепено падне на дно, а течни фазе одвојене због тхефорце гравитације различите густине.

Међутим , такво појашњење је изузетно спор процес и не може да упозна индустрyанд #39; с потребна због брзог и питомија резултате. Опште центрифуге је због тога да се осигура да механичке одвојености течни различите фазе а пуне се може извршити на основу убрзано и континуирано како би се демандсассоциатед са модерним индустријским процесима.

Функција форцоцонут уље центрифуга:

1 , кроз машинска обрада прецизност, ултра високе брзине одвајање, раздвајање фактор и Цевасти за раздвајање. Бy Цомпарисон wитх неколико уља центрифуга, овај ефекат одвајање је супериорнији од Цевасти знак за раздвајање.

2 , великог капацитета, капацитет машине је више од три пута од Цевасти за раздвајање.

3 , који је потпуно јасно интелигентном контролом, схватити беспилотним операција.

4 , висока ефикасност, непрекидне производње, није потребно да развезати и опери, значајно смањења трошкова рада.

5 , сажети структуру, смањити област и скратити процес, смањити инвестиције.

Структура цртање форцоцонут уље центрифуга:

Структура и принцип:

Бокал ротира великом брзином око главне оси, који је возила мотор кроз хидрауличне спојнице и пар опрему вијак. Берзански течни токова из горње храњење лулу у боwланд #39; с дна и онда воља бити раздвојени кроз рупе од диск даску. радњом Центрифугална сила поља, тешке тецност исплива дуж трбушног зида дискова да трбушног зида лавабо, после теку дуж их, вратижемо га код тешке течни пумпе, светло течност ће обавити светло течни пумпу, која токова дуж трбушног зида дискова у центар за лулу, па онда горе тохигх течни утичницу. солидан фазе веће честице оставио тестамент префињеног на боwланд #39; с зид и онда ће ме отпустите, контролише лавабо клизање, из талога излаз.